Fitness

Lesport fitness

Vadba v fitnesu je pri nas posebno doživetje.

Vrhunske naprave in najsodobnejša fitnes oprema za vse glavne mišične skupine so premišljeno razporejene na 350 m2 in vam zagotavljajo več zasebnosti. Ob odlični podpori kineziologov in strokovno usposobljenih trenerjev, ki so vedno prisotni, poskrbimo, da bo vaša vadba varna, učinkovita in predvsem – skladna z vašimi cilji.

Naša edinstvenost je vsekakor pogled na morje, park in bazen, kjer lahko ob čudoviti kulisi za hip pozabite na vsakdanji trušč in se popolnoma prepustite vadbi. 

Zakaj še k nam? 

Super lokacija, parking pred objektom, ločena funkcionalna dvorana, veliko naravne svetlobe, 24/7 prezračevanje, red in čistoča na visokem nivoju ter Lesport bar, kjer vas “pocrkljamo” z dobro kavico, proteinskimi napitki, Angelo Poretti pivom, … 🙂

Tudi za najmlajše poskrbimo z brezplačnim varstvom, saj se zavedamo, da je čas, ki si ga vzamete za vadbo, najboljša investicija za zdrav vsakdan.

Začetnikom in vsem, ki si želite dodatne pomoči na poti do uresničitve svojega cilja svetujemo, da pričnete z osebnim programom:

  • individualno vadbo s kineziologom/ osebnim trenerjem ali
  • individualno vadbo v manjši skupini 1:2, 1:3, 1:4 s kineziologom/ osebnim trenerjem, ki vas bo usmerjal, popravljal, motiviral in se skupaj z vami veselil vašega uspeha! Izberi svojega TUKAJ
 
FITNES (4 of 7)
FITNESS
IMG_9973
FITNES (1 of 7)-2

SIMPLE. WE GO THE EXTRA MILE FOR YOU.

Prvi obisk fitnesa +
2x vodena vadba BREZPLAČNO!