Varstvo otrok

Družini prijazen športni center

Otrokom, članom Lesporta, ki obiskujejo izbran športen program (Le Swimko, Le Kids gibalne urice, Le Fit Kids & teens) in tudi ostalim, ki ne obiskujejo naših programov nudimo  varstvo otrok starih od 3. let dalje, in sicer od ponedeljka do četrtka 17:00 – 19:00. To pomeni, da se lahko brez skrbi odpravite na vadbo in si vzameta čas zase, saj bo za vaše male nadobudneže poskrbela izkušena vaditeljica, ki bo otroke pospremila ob toplem vremenu tudi na igrala Bonifike, z njimi ustvarjala v kotičku za otroke Lesport (3. nadstropje) in skrbela za zabavno animacijo.

CENIK: 4ure/ mesečno = 10eur, 8ur/ mesečno = 18eur.

Od 18.9. dalje pričnemo ponovno s športnimi programi za otroke, tako lahko vaš otrok najprej obišče želeno športno aktivnost in nato podaljša bivanje v varstvu.

Prijava na varstvo poteka na 041 655 300 oz. preko aplikacije Studionaut, kjer je potrebno rezervirati želeni termin najkasneje dan prej do 16:00. 

Ob poletnih mesecih organiziramo tudi Aktivne počitnice Lesport, kjer poleg učenja plavanja poskrbimo za raznolike športne izkušnje! Več informacij TUKAJ

 

SIMPLE. WE GO THE EXTRA MILE FOR YOU.

Vabljeni!